ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των σεμιναρίων του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας.

Ένας κύκλος σεμιναρίων οπου διεξήχθη από τις 30/06 μέχρι τις 11/08 με σκοπό την μετάδοση πολύτιμων γνώσεων στους Αγρότες του Νομού Λασιθίου και την επαφή τους με κρίσιμα πεδία επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας και σωστών καλλιεργητικών πρακτικών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περιοχής. Επτά (7) ενότητες, Δεκαέξι (16) εισηγητές, Είκοσι (20) μαθητές και Δέκα (10) χορηγοί, κινητοποιήθηκαν για να ολοκληρωθεί η δράση του B.I.C ΚΡΗΤΗΣ με επιτυχία.

Ένα σχολείο με όραμα και προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον, ένα διαφορετικό καλοκαίρι από όλα τα άλλα, με στόχους την μάθηση, την συνεργασία και την εξέλιξη του τόπου μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να πάνε μπροστά, να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να αποτελέσουν κίνητρο σε όσους μένουν πίσω.

Σας ευχαριστουμε ολους που στηρίξατε την προσπάθεια μας και ήσασταν δίπλα μας, δεν θα ήταν τίποτα ίδιο αν δεν ήσασταν εσεις. Συνεχίστε να επιμορφώνεστε , να ρισκάρετε και να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας, με καινοτόμες ιδέες που μπορούν να προσφέρουν πολλα σε όλους μας.

Το B.I.C ΚΡΗΤΗΣ και οι δράσεις του δεν τελειώνουν εδω, για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε στην διάθεση σας, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ή και να επισκεφτείτε τα γραφεία μας για ο,τι σας προβληματίζει ή σας χαροποιεί. Πάμε δυνατά για νέες δράσεις, νέες εκδηλώσεις, νέες ιδέες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Διεύθυνση:  Φιλοθέου Α’ 8, Ιεράπετρα 72200, Κρήτη
Τηλέφωνο: 2842.304950
Fax: 2842.304949

Email: info@bicofcrete.gr