Σεμινάρια

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε πόσο μεγάλη ζήτηση υπάρχει από ενδιαφερομένους σχετικά με σεμινάρια κατάρτισης τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα από το B.I.C. Κρήτης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί αυτή η διαδικασία ξεκίνησε ουσιαστικά εδώ και ένα χρόνο από το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης (B.I.C. Κρήτης) που σε συνεργασία με διαφόρους φορείς και το ΤΕΙ Κρήτης, οργάνωσε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα αποτελέσματα όσων έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα τα σεμινάρια προσεγγίζουν το απόλυτο 100% της επιτυχίας, ενώ τα σχόλια των συμμετεχόντων στα σεμινάριά μας είναι ιδιαίτερα θετικά.

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας είναι η έμφαση που δίνουμε στις δια ζώσης συναντήσεις, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι:

  • Φυσικής παρουσίας σε αίθουσα με πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών
  • Ολιγομελή τμήματα, ώστε να προάγεται η συμμετοχή όλων
  • Κάλυψη σημαντικών τμημάτων της θεωρίας και έμφαση στον σχεδιασμό της εξειδικευμένης διδασκαλίας.
  • Παρουσίαση εξειδικευμένων διδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες και ανατροφοδότηση σε καθένα ξεχωριστά

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο το γεγονός ότι μέσα από το πρόγραμμά μας δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στα σεμινάρια, αλλά κυρίως ότι οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται ουσιαστικά και αξιόπιστα για την επιτυχία τους σε αυτά.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με την ίδια αγάπη.