Ανακοίνωση 4ου Μαθήματος στο Αγροτικό Σχολείο Τεχνολογίας & Επιχειρηματικότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης, ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 4ου Μαθήματος του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας αυτό το Σάββατο 21/7 και ώρες 10.00 – 14.00 σε ειδική αίθουσα σεμιναρίων του Β.Ι.C. Κρήτης, οδός Φιλοθέου Ά, 8 στην Ιεράπετρα, με θέμα:

 “Εξέλιξε την αγροτική επιχείρηση σου – Οικονομία και Διοίκηση.”

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

Εμπορία – Διάθεση προϊόντων. Τι ισχύει στο Λασίθι.

Τι να προσέξω και πως να βελτιώσω τη διαπραγματευτική μου δύναμη σαν παραγωγός.

Εναλλακτικές εμπορικής διάθεσης προϊόντων.

Λογιστική αντιμετώπιση της επιχείρησης, απλά μαθηματικά – βασικές επιχειρηματικές μορφές για την αγροτική επιχείρηση.

Διαχείριση εσόδων/εξόδων πρακτικά.

Διοίκηση μονάδας, πληροφορίες που χρειάζεται, συνδυασμός τους, ιστορικό που πρέπει να τηρώ, θέση προτεραιοτήτων και εργαλεία που θα με βοηθήσουν.

 Εισηγητής του 4ου σεμιναρίου είναι ο Δρ. Χρήστος Λεμονάκης, ο οποίος  έχει λάβει το Δίπλωμα του Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το πτυχίο των Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και το Διδακτορικό από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως εσωτερικός ελεγκτής σε τραπεζικό οργανισμό, ενώ διαθέτει πιστοποίηση ορκωτών λογιστών (Fellow Certified Public Accountant -FCPA) και Διοικητικών Λογιστών (Certified Management Accountant -CMA) του Association of Certified Public Accountants Int’l (CPA-London). Από 8/1/2018 εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής στο ΤΕΙ Κρήτης, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Παράρτημα Αγίου Νικολάου. Έχει συγγράψει τόμους βιβλίων και εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά στα αντικείμενα του μάνατζμεντ Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της Τραπεζική και της Ελεγκτικής.

Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί παραγωγούς και όχι μόνο, να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις που αφορούν την Αγροτική οικονομία και την οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων τους, στο Αγροτικό Σχολείο Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας.

Δείτε περισσότερα για τα υπόλοιπα μαθήματα καθώς και το πρόγραμμα και την ύλη του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας & Επιχειρηματικότητας.

Μπορείτε να κάνετε απευθείας την αίτηση σας εδώ: Αίτηση

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του  Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – B.I.C. Κρήτης