Οργάνωση Εκπαιδευτικής Εκδρομής στην Ιεράπετρα

Το B.I.C Κρήτης (Agricultural Business Innovation Center of Crete)- Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, οργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή φοιτητών 5–6 Μαΐου σε αγροτική επιχείρηση παραγωγής Μανιταριών και σε σύγχρονη επιχείρηση Λαχανοκομίας – Φυτώριο στην Ιεράπετρα!

 

Η εκδρομή θα έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό, θα επιλεγούν 20 φοιτητές οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις επιχειρήσεις, να μιλήσουν με παραγωγούς και γεωπόνους, να δουν από κοντά τις παραγωγικές μονάδες και στη συνέχεια να συμπληρώσουν μια αναφορά για την εμπειρία τους καθώς και προτάσεις που μπορεί να έχουν για την βελτίωση/εξέλιξη των επιχειρήσεων ή της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Η εκδρομή περιλαμβάνει παραλαβή από το Ηράκλειο/Άγιο Νικόλαο, επίσκεψη στην επιχείρηση του κ. Ρεμουντάκη (Παραγωγή Μανιταριών Πλευρώτους) στο Μακρύ Γιαλό, την επόμενη ημέρα επίσκεψη στην επιχείρηση “Agris A.E.” (φυτώριο, Πειραματικός Σταθμός) στην Παχεία Άμμο και επιστροφή στο Ηράκλειο/Άγιο Νικόλαο. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φοιτητών για ένα βράδυ στην Ιεράπετρα, θα καλυφθούν από το B.I.C. Κρήτης & τους Χορηγούς οι οποίοι θα υποστηρίξουν την δράση.

 

Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την όμορφη και φιλόξενη Ιεράπετρα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με φοιτητές από διάφορα Τμήματα Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων και Τεχνικών Σχολών της Κρήτης!

 

Η γνώση σε πάει παντού!

Από την ιδέα στην πράξη

 

B.I.C. Κρήτης