ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-BARISTA SPEED TRAINING

To Business Innovation Center of Crete διοργανωνεί διήμερο σεμινάριο BARISTA SPEED TRAINING 10 ωρών που απευθύνεται κυρίως σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 ώρες θεωρίας & 6 ώρες πρακτικής, και τα τμήματα θα είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα). Το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στα 130ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), και μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δίδεται πιστοποιητικό γνώσεων Barista- Επίπεδο 1, από το World Coffee Association, που είναι και ο πλεον διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης γνώσεων καφέ στο κόσμο.

Σε ποιους απευθύνεται:

κυρίως σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.

Περιγραφή:

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 ώρες θεωρίας & 6 ώρες πρακτικής, και τα τμήματα θα είναι ολιγομελή (μέχρι 8 άτομα). Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δίδεται πιστοποιητικό γνώσεων Barista- Επίπεδο 1, από το World Coffee Association, που είναι και ο πλέον διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης γνώσεων καφέ στο κόσμο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130 ευρώ, συμπ. ΦΠΑ.

Στο link όπου ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο σεμινάριο: ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο:

B.I.C. Κρήτης

Τηλ 2842.304950, Φαξ: 2842.304949,

Email: info@bicofcrete.gr, Φιλοθέου Α’ 8, 72 200, Ιεράπετρα.